Lokacija

Kontaktirajte nas!

Naslov // Address

Kravanja Jure s.p. Babno 17b 3000 Celje

Telefon // Phone

++386(03)4252250

Faks // Fax

++386(03)425255


Seznam kontaktnih oseb...

Inštalacije Kravanja

“Inštalacije Jure Kravanja s.p.”

Korenine našega podjetja segajo daleč v leto 1975, ko je Kravanja Franc s.p., s sedežem na Babnem, ustanovil  podjetje.  Zato že prvo ime  podjetja izhaja iz njegovega imena in priimka. G. Franc Kravanja si je v začetkih pomagal s 3 sodelavci, ki so učinkovito in uspešno izvajali projekte, kar je botrovalo k večjim naročilom in posledično tudi k zaposlovanju. Ob strani pa mu je pomagal sin Jure Kravanja, ki je po upokojitvi prevzel poslanstvo podjetja in registriral v Jure Kravanja s.p.. Čakala ga je težka naloga saj je bil trg v razcvetu, tako si je vsako jutro pred prihodom na delo rekel:” Trg dozoreva in naloga Kravanja Jure s.p. je, da zori z njim” in tako se lahko danes pohvali s 37 članskim delovnim timom.

Poslanstvo firme Jure Kravanja s.p.

S kakovovostnimi storitvami zagotavljamo celovito oskrbo na področju prezračevanja, industrijskega odsesovanja, izdelave jeklenih konstrukcij, pnevmostransporta, strojnih instalacij ter ključavničarskih del.

Vizija

Vizija podjetja Kravanja Jure s.p. je postati najboljši ponudnik kvalitetnih storitev s področja naših dejavnosti. S svojim znanjem in izkušnjami želimo v popolnosti zadovoljiti naše naročnike. Od svojih dobaviteljev smo in bomo tudi v prihodnje zahtevali stalne izboljšave in najvišjo kakovost izdelkov, s sodobno organizacijo poslovanja pa dosegli optimalne dobavne roke in ugodne cene.

Strokovnost, ustvarjalnost in poštenost

Naše delovanje temelji na visokih strokovnih kriterijih, ki jih zaposleni pridobivajo s stalnim izobraževanjem na področju delovanja. Delo z ljudmi temelji na principu spoštovanja strokovnih in moralnih standardov v stroki. Svetovanje temelji na zaupanju, odkritosti ter spoštovanju strankinih potreb in želja. Vedno izhajamo iz potreb stanke. Vsako stranko in njene potrebe rešujemo s popolno predanostjo njenim željam.

Referenčna lista >>>